Alte preocupări

Bineînţeles, suntem polivalenţi Hihihi aici poţi avea o idee despre celelalte preocupări de ale noastre!

Sysadmin's ParadisePentru start, câteva proiecte în diferite faze de derulare

Crezi că ne ocupăm numai de calculatoare/Internet?

 

Hochei

Da, am fost implicați direct în nașterea cărții și documentarului scriitorului și rockerului canadian Dave Bidini despre hocheiul în locuri inimaginabile pentru un fanNHL (printre care si hocheiul din secuime) oferind sprijin logistic, informații, translații, organizare de evenimente și tot ce presupune un demers complex ca acesta. De fapt primul site dedicat hocheiului din Miercurea-Ciuc și echipei Csíkszeredai Sport Club (care, de fapt a fost primul site dedicat acestui sport minunat din România) a fost în întregime creat, menținut si dezvoltat în exclusivitate de către noi, între 1997-2008, iar între 2006-2009 am fost unul dintre co-autorii paginii dedicate celelaltei echipe locale HC Csíkszereda pînț la desființarea acestuia, am făcut parte din comitetul de organizare a aniversării de 75 de ani de la înființarea primei echipe în anul 2004 coordonând organizarea expoziției comemorative din cadrul Muzeului Județean si fiind coautor al cărții dedicate evenimentului. Timp de mai mult de 12 ani am făcut eforturi susținute pentru a face cunoscută pe plan mondial a tradițiilor hocheistice din Secuime, concretizțndu-se cu obținerea unor granturi pentru echipe locale din partea NHLPA (NHL Players Association) și căteva articloe în revista oficială a Cupei Stanley, Face-Off magazine, contribuții în baza de date Eurohockey.net și alte baze de date similare, ca situl dedicat hocheiului romțnesc întreținut timp de peste zece ani de către entuziastul suedez Stefan Kreuger, precum și în alte foruri și forumuri similare (primind câteva bodychecuri serioase printre altele LOL).

Translaţii

De asemenea, din categoria Altele s-a dezvoltat o parte importantă a activității noastre, activitatea de translații, în primul rănd din engleză în maghiară și românâ, dar nu numai! Totul a pornit de la nevoia de a avea software și aplicații pentru a susține activitatea noastră de bază, dar am fost luați de val. În potofolioul nostru apar subiecte de la software open source până la legislație EU, manuale de pilotaj, cursuri universitare scrise de profesori japonezi pentru studenți maghiari, pagini web, texte pentru scrisori personale și documente oficiale (suntem autorizați!)

Localizări software

Am localizat mai multe tipuri de software, de la aplicații mici pe smartphone la aplicații comerciale importante. Douî exemple numai:

  • ATLAS - pachetul de software lider de piață în Romănia pentru taxe locale.
  • Report Magic - pluginul freeware preferat al specialiștilor de analiză a traficului siturilor web.

Internet-building

Fura, mi? Lehet, nem gondoltál még rá, de bármilyen furcsának is tűnik, valakinek a piszkos munkát is el kell végeznie. Ha beírod a keresőbe a "Határon túli magyarok" kifejezést, természetesnek tartod, hogy találsz hasznos, értékelhető információt. Ha honlapot akarsz, bármikor találsz hozzá ingyenes tartalomkezelő rendszereket, hasznos - ingyenes - kütyüket, tanácsot, információt. Kiváncsi vagy valamire? Természetesen rákeresel a neten, és megtalálod. Pedig ez egyáltalán nem ennyire természetes. Az viszont csak természetes, hogy mi ott vagyunk/voltunk a háttérben! A 8 éves dmoz.org önkéntesség, a Mambo és Joomla tartalomkezelő rendszerekhez (és nem csak) hozzátett több tízezer sornyi GPL licenc alatt kiadott forráskód, a Joomla felhasználók egyik kedvenc tipp-forrásának a fenntartása, több, mint ezer honlap, amit létrehoztunk, belematattunk, karbantartottuk, népszerűsítettünk vagy csak egyszerűen kijavítottunk, feljogosít erre a kijelentésre.

Tudod mit? Ezek után megtörténhet, hogy kedvet kaptál rá, és le akarod tölteni az Internetet? Bármilyen meglepő, itt megteheted!

Poveste (cu final trist)

Kiváncsi lettél? Többet akarsz tudni rólunk? Akarod tudni, honnan ez a sokrétű indíttatás? Akarod tudni, hogy hol és hogyan kereste meg (valamikor 2004 novemberéig) a kenyérrevalót egy erdélyi számítástechnikai kisiparos? Nézz utánna!

Recommendations

I work with Denes in a number of web-related projects. His knowledge of the web is excellent, especially his problem solving skills.

Jasper Lim
Hands-on CEO & Business Facilitator
May 5, 2008

Joomla Security

Do you need a helping hand to keep your Joomla site in top shape?

You need someone to keep your site safe? If you want to know, what we can do for you, here is a short list:

  • We are performing a security audit - and we repeating this regularly
  • We are appliying all upgrades to the site as needed
  • We are adding our mix of security tools, settings and patches
  • We are setting up a backup procedure to ensure, that your data is safe
  • We are monitoring for uptime and unwanted activity
  • We are correcting any issues found
  • We are supporting all current and upcoming Joomla versions

Sit back and relax - we are doing the mundane work for you!

You only need to get your portion of Joomla Security Update today!

 

Act de renunțare

webGóbé și acest site nu este afiliat sau aprobat de Joomla! Project™. Toate produsele și serviciile furnizate prin intermediul acestui site nu sunt suportate sau garantate de The Joomla! Proiect sau de Open Source Matters, Inc. Utilizarea numelui, simbolului, siglei și mărcilor asociate Joomla! ® este permisă în baza unei licențe limitate acordată de Open Source Matters, Inc.

Toate articolele descărcate în aceste pagini sunt fișiere zip care nu conțin programe malware, adware sau alte tipuri de conținut periculos. Acestea sunt menite să fie utilizate ca extensii de Joomla CMS și nu instalați sau modificați nimic pe computer. Informații speciale despre instalare / dezinstalare - dacă este diferită de procedura standard de instalare / dezinstalare a extensiei Joomla - sunt conținute în fiecare pachet - și sunt disponibile pe pagina de descărcare înainte de a face clic pe butonul Descărcare.

Joomla Registered Provider

Joomla Registered Provider - Extensions Development, Security Services, Tehnical Support

Sign In or Create Account

Login