Cine suntem

Karácsony - Christmas Am fondat afacerea în ianuarie 1997 (familia ceva mai devreme...). Amândoi activăm în acest domeniu, cu o experiență acumulată care se extinde peste mai multe decenii. Şi pe Internet suntem acasă de peste zece ani, practic din momentul în care acesta a devenit accesibil în această parte a lumii. În anii care au trecut, ca activitate principală, ca distracție, hobby practicăm în continuu tehnica de calcul, consilierea de specialitate de informatică, depanarea, proiectarea de sisteme informatice, învățământul IT, tehnoredactarea, preprocesarea tipografică şi procesarea de texte, crearea siturilor Internet, popularizarea tehnologiilor IT şi lucrăm intens în domeniul întreținerii și mentenanței IT. Poate că după această introducere nu vi se pare curios faptul, că suntem printre primii care au optat pentru folosirea sistemelor de management al conținutului (CMS - Content Management System) apărute pe NET, și avem o experiență îndelungată în construirea, modificarea, mentenanța și migrarea siteurilor bazate pe Mambo-Joomla 1.0 şi Joomla 1.5. Una din rezultatele concrete - pe lângă numeroasele siteuri, componente mai mici sau mai mari și a altor contribuții la sistem este siteul Joomla-Tips.org, una din cele mai frecventate din domeniu)

Joomla Registered ProviderPrincipalele domenii de activitate:

 • informatică,
 • consultantă soft- și hardware,
 • redactare texte și tehnoredactare,
 • traducere și localizare software,
 • proiectarea, execuția, administrarea și mentenanța siturilor WEB.

WordPress și Joomla sunt printre cele mai populare sisteme de management al conținutului (CMS). De asemenea, au devenit populare pentru actorii rău-intenționați, deoarece infractorii cibernetici vizează site-urile de pe aceste platforme pentru hacking și injectarea de conținut rău intenționat. Cele mai cunoscute amenințări la adresa site-urilor CMS sunt rezultatul vulnerabilităților introduse de codul de bază învechit, pluginurile, temele și extensiile neupdatate sau necorespunzătoare din punct de vedere a securității.

Dacă dețineți un site bazat pe Joomla sau WordPress, trebuie să verificați în mod regulat aceste site-uri pentru vulnerabilități și să le păstrați la zi. Și acesta este momentul în care =ntrăm îe scenă: putem scoate acest lucru de pe umeri clienților noștrii și păstrăm site-urile în cea mai bună formă posibilă.

În prezent, accentul principal este freelancing ca webmaster / guru SEO / Joomla / WordPress, consultanță de securitate și hosting fiind principalele arii activitate. ”Produsele secundare” le puteți descărca gratuit din secțiunea Descărcări și puteți învăța multe din site-ul Joomla Tips. Dacă ceva pare a fi interesant pentru dvs. din oferta noastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Începând cu decembrie 2013, am preluat compania LeftBrain Hosting - o mică companie dedicată de găzduire pe care am creat împreună cu partenerul nostru din SUA în 2007, găzduind site-urile clienților noștri, oferind pentru ei o "experiență personală", servicii personalizate pe care o mare firmă de hosting nu o poate oferi.

Dacă sunteți interesat de ceva din oferta de mai sus, contactați-ne!

Informaţii de contact:

Telefon

În zilele de muncă 8,00-15,00 C.E.T.: 00-40-744-548848

E-mail

Informaţii generale: Preţuri, servicii

Recommendations

Denes is an excellent person to work with. His work is always 100% complete and he always works to provide even better result than planned. He is very focused on getting the job done within due time and follows guidelines and restrictions perfectly. Denes is also very easy to work with and always understand the concept of the work. This makes it easy to achieve the final result as agreed upon.

Erik Thorsen
Account Manager SEM - IUM Norway
August 15, 2006

Joomla Security

Do you need a helping hand to keep your Joomla site in top shape?

You need someone to keep your site safe? If you want to know, what we can do for you, here is a short list:

 • We are performing a security audit - and we repeating this regularly
 • We are appliying all upgrades to the site as needed
 • We are adding our mix of security tools, settings and patches
 • We are setting up a backup procedure to ensure, that your data is safe
 • We are monitoring for uptime and unwanted activity
 • We are correcting any issues found
 • We are supporting all current and upcoming Joomla versions

Sit back and relax - we are doing the mundane work for you!

You only need to get your portion of Joomla Security Update today!

 

Act de renunțare

webGóbé și acest site nu este afiliat sau aprobat de Joomla! Project™. Toate produsele și serviciile furnizate prin intermediul acestui site nu sunt suportate sau garantate de The Joomla! Proiect sau de Open Source Matters, Inc. Utilizarea numelui, simbolului, siglei și mărcilor asociate Joomla! ® este permisă în baza unei licențe limitate acordată de Open Source Matters, Inc.

Toate articolele descărcate în aceste pagini sunt fișiere zip care nu conțin programe malware, adware sau alte tipuri de conținut periculos. Acestea sunt menite să fie utilizate ca extensii de Joomla CMS și nu instalați sau modificați nimic pe computer. Informații speciale despre instalare / dezinstalare - dacă este diferită de procedura standard de instalare / dezinstalare a extensiei Joomla - sunt conținute în fiecare pachet - și sunt disponibile pe pagina de descărcare înainte de a face clic pe butonul Descărcare.

Joomla Tips

Joomla Tips!® - the best tips for the best dynamic portal engine and content management system

Joomla Registered Provider

Joomla Registered Provider - Extensions Development, Security Services, Tehnical Support

Sign In or Create Account

Login