Servicii

Preţuri

Preţurile de mai jos sunt pur informative, fiecare client în parte şi fiecare proiect are parte de un tratament special, personalizat.

Baza preţurilor practicate este tariful orar de 20 € + TVA. Aceasta se aplică pentru servicii prestate în zile lucrătoare, între orele 8:00-20:00 CET. Pentru orele ce nu se încadrează în programul de mai sus, pentru munca prestată în weekend, sărbători legale, noaptea, în regim de urgenţă, neprogramat aplicăm un suprapreţ stabilit de la caz la caz (25-100% din preţul de bază). Pentru a vă face o idee, iată câteva preţuri pentru serviciile cele mai des solicitate:

ActivitatePreţ
Proiectare şi instalare prima pagină (Joomla) 100 €
Pagini suplomentare (text max. pagină A4, cel mult 3 imagini pe pagină) 10 €
Counter vizitatori 5 €
Motor de căutare 10 €
Serviciu de card poştal electronic 50 €
Webshop 150 €
Fórum, servicii comunitare de bază 100 €
RÎnregistrarea paginii în motoare de căutare (minimum 15 motoare din top 20) 15 €
Link exchange cu pagini similare 10 €/pagină
Consulting, live support 20 €/oră

Pentru mai multe detalii și o ofertă de preț personalizat, contactați-ne!

Servicii de asistență WordPress

Servicii de asistență WordPressContract de suport WordPress de la 60,00 € pe lună (1,97 € pe zi)

Deși WordPress este un CMS ușor de utilizat, popular și de încredere, este foarte important, pentru siguranța site-ului dvs. web, să îl actualizați constant. Cele mai multe site-uri WordPress sparte sunt rezultatul neglijării inteținerii corelului, șablonului sau pluginurilor WordPress care nu sunt actualizate din timp. Contractul nostru de pornire pentru suport WordPress acoperă principalele aspecte pentru a vă menține site-ul la zi și pentru a avea un suport accesibil păstrat:

Nu limităm numărul de actualizări efectuate în fiecare lună pentru WordPress sau pentru șabloane / pluginuri acoperite de contract*.

Clienții contractului de asistență WordPress pot folosi minutele de asistență în următoarele domenii:

    Ajutor și asistență generală pentru site-uri web
    Actualizări de conținut și crearea de pagini noi
    Optimizare motor de căutare
    Șabloane tweaks
    Crearea formularelor de contact
    Selectarea extensiilor
    Instalarea și configurarea extensiilor
    Instalarea și configurarea modulelor
    Modificări ale meniurilor
    Consultanță și consiliere

Contractele de asistență se referă la un site web specific și sunt de cel puțin 12 luni. Timpul de sprijin neutilizat poate fi utilizată numai în luna următoare, fiind practic o formă de suport de tip ”retainer”: puteți fi sigur că oricând în timpul programului de lucru puteți folosi timpul preplătit din contract, având prioritate față de alți clienți. Contractele pot fi negociate pentru a conține mai multe servicii / mai mult timp de sprijin reținut sau puteți utiliza asistența noastră WordPress Pay-As-you-go pentru a adăuga timp suplimentar de sprijin pentru contractul dvs. după cum este necesar.

Contractul nu acoperă actualizarea componentelor comerciale pentru care clientul nu deține licență activă sau care ne este acoperită de licențele dezvoltator deținute de noi.

Lista de preţuri pentru traduceri

Preţurile sunt exprimate în euro (€) şi se referă la numărul de cuvinte în limba sursă. Preţurile nu conţin TVA. Pentru plăţi în alte valute (USD, RON, HUF) baya de conversie este cursul oficial al BNR valabil pentru ziua plăţii.

1. Traduceri texte - preţuri de bază

din română în maghiară 0,048 €/cuvânt
din maghiară în română 0,052 €/cuvânt
din limbi străine în maghiară 0,058 €/cuvânt
din limbi străine în română 0,062 €/cuvânt
din maghiară în limbi străine* 0,064 €/cuvânt
din română în limbi străine* 0,068 €/cuvânt
din limbi stăine în limbi străine 0,070 €/cuvânt

*Prin limbi străine înţelegem engleza, german, francez, italiana şi spaniola. Preţurile sînt valabile în cazul unor texte generale, în care procentajul termenilor tehnici (de specialitate) nu depăşeşte 10% din totalul cuvintelor.

2. Suprataxe şi majorări

Traduceri de specialitate:

Dacă procentajul termenilor tehnici (de specialitate) depăşeşte 10% se aplică următoarele majorări:

procentajul termenilor tehnici este între 10 - 20%:
10% majorare
procentajul termenilor tehnici este peste 20%:
20% majorare.
corector sau referent de specialitate:
50% majorare.

Taxe de urgenţă:

traducere în 24 de ore
pentru 1,750 - 3,750 de cuvinte majorarea este de 60%
traducere în 48 óran belül, sau weekend/sărbători legale
pentru 1,750 - 3,750 de cuvinte majorarea este de 30%
traducere în 72 de ore
texte cu peste 3,750 cuvinte dar fără să depăşească un volum demuncă de 1,750 cuvinte / 8 ore lucru: se poate aplica o suprataxă de 15%

În cazuri care nu sunt prevăzute mai sus oferta va fi îtocmită pe baza negogierii directe. Toate preţurile pot fi negociate.

3. Reduceri

Oferim reduceri în cazul volumelor mari de texte sau comenzi periodice (care se repetă pe un termen de cel puţin 4 luni). Reducerile sunt de până la 10% şi pot fi acordate şi la volume obişnuite de muncă plătite în avans.

Servicii de găzduire optimizate pentru Joomla

LeftBrain HostingJoomla-friendly hosting - stimulează-ți site-ul cu un pachet de găzduire adecvat

Furnizor înregistrat de servicii de hosting Joomla Dacă aveți nevoie de o găzduire fiabilă suportată nu de o corporație fără față, dar o ființă umană cu care puteți vorbi dacă ceva nu merge bine, ați ajuns unde trebuie. Prin serviciul nostru Left Brain Hosting vă oferim o varietate de pachete care să vă satisfacă nevoile. Obiectivul principal este de a oferi clienților noștri o soluție convenabilă - un one-stop shop - un singur loc pentru a le răspunde la toate nevoile lor legate de web. Așadar, accentul nu este pus pe a face bani, ci pe oferirea unui serviciu de calitate, personalizat, adaptat la nevoile specifice ale fiecărui client. Dacă v-ați săturat să încercați să găsiți persoana potrivită pentru treaba asta, opriți-vă chiar acum. Cu o experiență care se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, vă putem salva de la corvoada de a face totul personal, vă putem crea, pune pe picioare  și vă putem menține în funcțiune situl Dvs. cu atât de puțin sau atât de mult sprijin cât aveți exact nevoie. Cu o abordare pragmatică și cu prețuri extrem de simple, vă vom pune în funcțiune în mai puțin timp decât multe firme care vă fac o propunere menită în principal să vă facă să vă învârtiți capul. Nu trebuie să faceți cumpărături pentru numele de domeniu, pachetul de găzduire, construcția site-ului, dezvoltarea, întreținerea, SEO, social media, securitate, audit, servicii de de-hacking, le primiți pe toate într-un singur loc.

Joomla-friendly înseamnă literalmente o găzduire pusă la punct pentru a susține cel mai bine Joomla - principalul nostru obiectiv de dezvoltare și expertiza noastră de top. Dar găzduim și alte CMS-uri, Drupal, WordPress, Typo-3, site-uri HTML simple - și chiar și site-uri PHP simple, cu o singură pagină. Accentul nu este pus pe tehnologia utilizată, ci pe relațiile umane din spatele acesteia: găzduim aproape exclusiv site-uri pe care le-am construit, la care am contribuit sau, cel puțin, site-uri ale unor persoane cu care avem relații de afaceri excelente. Suntem mândri de serviciile oferite cu pasiune, de calitatea produselor noastre, de calitatea relațiilor de lucru dintre noi și de echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Bineînțeles, trebuie să punem și noi pâinea pe masă în fiecare zi, dar dacă nu contribuim la îmbunătățirea calității vieții profesionale ale clienților noștrii și nu o menținem la nivel ridicat și nu îmbunătățim în același timp și pe a noastră, care este, de fapt, rostul vieții?

Afiliați

Sistemul nostru de afiliere a fost creat cu gândul la organizațiile non-profit: dacă ești un ONG cu un site sub 300MB de amprentă, poți avea găzduire gratuită pe serverul nostru prin intermediul sistemului nostru de afiliere, recomandându-ne 2-3 clienți (în funcție de pachetele de găzduire pe care le folosesc).

Plățile pe care aceștia le fac vor finanța parțial sau integral contul tău de găzduire. Comisionul de bază al afilierii este de 10% și este recurent - din toate plățile făcute de clienții recomandați veți primi 10% pe toată perioada contractată pentru noile conturi.

Suport

În mod natural de expertiza noastră pot beneficia nu numai clienții noștrii cu contract de hosting. Vă putem oferi la nevoie suport și servicii pentru mediul de găzduire existent, dacă tot ceea ce aveți nevoie cu adevărat este o mână de ajutor ocazional care să se ocupe de probleme tehnice și/sau decizii strategice. Aceste servicii acoperă diverse domenii, de la suport în luarea deciziilor, consultanță legată de găzduire web/site-uri, până la construirea de site-uri, apărarea site-urilor, curățare și igienizare, servicii SEO, etc.

Dacă aveți nevoie de o găzduire de încredere având în spate o ființă umană cu care să puteți vorbi orcând dacă ceva nu merge bine, ați ajuns unde trebuie!